"> Hotel** Port d’Àger-restaurant, tlf. 973292298. Allotjament, hotel rural, familiar a la vall d’Àger, serra del Montsec. Restaurant 60 persones. Habitacions amb vistes i acurada cuina casolana. Terrassa panoràmica, piscina, wi-fi, llar de foc. Hotel Port d’Àger coordina les activitats esportives, culturals i familiars que es desemvolupen al voltant de la vall d’Àger

ACTIVITATS:

 

La serra del Montsec i la vall d’Àger son un indret privilegiat per a gaudir d’activitas culturals i familiars com la visita al parc astronòmic del Montsec, a la pràctica d’esports de muntanya. Orientada d’ est a oest ens permet realitzar activitats tot l’any. Destacant el congost de Monrebei i el parapent com activitats reines, pots descobrir tots els racons de la serra del Montsec practicant: senderisme, kaiak, btt, vies ferrades,escalada, globus, passejades, barranquisme.Les nostres activitats s’adapten a tot tipus de nivell, edat, famílies o grups…sempre amb assegurança inclosa i guies professionals que et faran gaudir i estimar la natura.

Hotel Port d’Àger coordina i organitza qualsevol de les següents activitats, només cal que ens escriguis un correu explicant que voleu fer, i nosaltres t’organitzem l’estada i t’enviem el pressupost.

 

 

 

This page is also available in: Anglès, Espanyol