"> Hotel** Port d’Àger-restaurant, tlf. 973292298. Allotjament, hotel rural, familiar a la vall d’Àger, serra del Montsec. Restaurant 60 persones. Habitacions amb vistes i acurada cuina casolana. Terrassa panoràmica, piscina, wi-fi, llar de foc. Hotel Port d’Àger coordina les activitats esportives, culturals i familiars que es desemvolupen al voltant de la vall d’Àger

Packs aventura:

Port d’Àger us proposa uns packs aventura a la vall d’Àger, serra del Montsec. Indret privilegiat per a la pràctica d’esports de muntanya tot l’any, on podreu combinar una estada a l’hotel Port d’Àger amb tot tipus d’esports de muntanya com parapent, caiac, senderisme, vies ferrades, barrancs… i la visita al parc astronòmic del Montsec.Les activitats es poden modificar al gust del participant i s’adapten a tot tipus de públic, nivells i edats. Les duen a terme guies professionals que et faran gaudir i estimar la natura. L’assegurança a totes les activitats incloses.

Si estas interessat només cal que ens truquis o ens escriguis un correu indicant les dates, numero de persones i qualsevol comentari que trobeu adient. Nosaltres t’organitzem l’estada i t’enviem el pressupost.

This page is also available in: Anglès, Espanyol