"> Hotel** Port d’Àger-restaurant, tlf. 973292298. Allotjament, hotel rural, familiar a la vall d’Àger, serra del Montsec. Restaurant 60 persones. Habitacions amb vistes i acurada cuina casolana. Terrassa panoràmica, piscina, wi-fi, llar de foc. Hotel Port d’Àger coordina les activitats esportives, culturals i familiars que es desemvolupen al voltant de la vall d’Àger

Barranquisme:

 

El barranquisme o descens de barrancs consisteix a progressar pel llit d’un barranc, podent presentar un recorregut molt variat: trams amb poc cabal o fins i tot secs, punts amb tolls i gorgs profunds i altres trams amb cascades de diverses altures.Es tracte de anar superant aquests canvis de recorregut: caminant, nedant, desgrimpant o fent ús d’una progressió més tècnica amb cordes.

Aquesta activitat es apta per a tot tipus de públic, nivells i edats, i les duen a terme guies professionals que et faran gaudir i estimar la natura. Assegurança inclosa.

Si esteu interessats en fer l’activitat escriu-nos un correu indicat el dia, persones i edat dels participants i nosaltres t’organitzem l’estada i t’enviem un pressupost. 

This page is also available in: Anglès